Choď na obsah Choď na menu

10. 9. 2020

 

Opatová nad Váhom 06.09.2020 | V rámci 5. kola šiestej ligy ObFZ Trenčín cestovali muži na stretnutie do Opatovej nad Váhom, kde sa im podarilo získať jeden bod za remízu 1:1.

Po štyroch prehrách v rade nastúpili muži TJ na ihrisku Opatovej s cieľom za každú cenu bodovať. Začiatok zápasu nám tentokrát vyšiel a po góle M. Glasu v 20. minúte sme sa ujali vedenia - 0:1. Domáci zareagovali už o 8 minút, kedy sa po autovom vhadzovaní uvoľnil Poruban a strelou k žrdi vyrovnal stav stretnutia na 1:1. Po zmene strán to bol koncert nepremenených príležitostí, z ktorých hlavne šance TJ INOVEC niekoľkokrát volali po góle. V stretnutí zaujala situácia zo 60. minúte, kedy musel zo stretnutia pre zranenie odstúpiť hlavný rozhodca S. Jaroš, ktorého nahradil jeho 1. asistent Síleš. Keďže viac gólov zápase nepadlo, súperi sa rozišli zmierlivo po výsledku 1:1.

TFK Opatová nad Váhom 1:1 TJ INOVEC Trenčianske Jastrabie (1:1)

góly: 28. Poruban - 20. M. Glasa

zostava TJ: A. Ondruška - D. Koreň, T. Fodrek (42. T. Rychtárech), J. Koreň, A. Tikal - S. Kendrala, M. Báleš (73. M. Matúš), R. Glasa, M. Glasa, M. Žák (90. B. Koreň), M. Kyselica

tréner: -

divákov: 170

rozhodovali: S. Jaroš - T. Síleš - J. Janek - (Mach)

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.