Choď na obsah Choď na menu

Jedenásťgólová prestrelka v derby

21. 7. 2020

 

Trenčianske Jastrabie 21.07.2020 | Veľa gólov, pekné akcie a výhra domácich. Takto by sa dalo zhodnotiť nedeľné derby s Dubodielom.

Pred peknou návštevou sa v úvode derby zápasu menilo skóre ako na hojdačke, keď už v 20. minúte svietilo na tabuli nerozhodné skóre 2:2. Následne stihli domáci po výborných akciách odskočiť súperovi na rozdiel dvoch gólov, avšak hostia zakaždým využili ponúknuté príležitosti a dvoma rýchlymi gólmi vyrovnali stav stretnutia na 4:4. Do polčasovej prestávky padol ešte jeden gól - tentokrát do hosťujúcej siete a do šatní tak mužstvá odchádzali za stavu 5:4 v prospech TJ.
V druhom polčase sa gólovo presadili už len domáci futbalisti, ktorí troma presnými zásahmi stanovili konečný výsledok slušne hraného stretnutia na 7:4. Hattrickom sa v zápase zaskvel domáci útočník T. Rychtárech, ktorý potvrdil dobrú streleckú formu z predchádzajúcich prípravných zápasov. Za hostí sa presadili P. Kúdela, V. Malec, A. Repa, (vlastný).
Pre TJ INOVEC to bola v poradí už štvrtá výhra v rámci prípravy na nový súťažný ročník.

 

TJ INOVEC Trenčianske Jastrabie  7:4  TJ Družstevník Dubodiel (polčas 5:4)

góly TJT. Rychtárech (3), M. Báleš (2), M. Žák, M. Kyselica 

zostava TJ: A. Ondruška - A. Tikal, M. Glasa, R. Glasa, J. Boháčik - M. Báleš, T. Fodrek, M. Žák, S. Kendrala - T. Rychtárech - M. Kyselica

striedali: J. Bročko, M. Matúš, B. Koreň

tréner: R. Pristach

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.