Choď na obsah Choď na menu

Muži otočili zápas s Neporadzou

12. 7. 2020

img-5227.jpg

 

Trenčianske Jastrabie 12.07.2020 | Po minulotýždňovom víťazstve muži TJ INOVEC opäť zaknihovali víťazstvo, tentokrát doma zdolali TJ Slovan Neporazda 4:2.

Muži TJ INOVEC pokračujú vo výborných výsledkoch, keď v dnešnom priateľskom stretnutí pred novým ročníkom zdolali na domácom trávniku družstvo TJ Slovan Neporadza rozdielom dvoch gólov po výsledku 4:2. Domáci nastúpili s cieľom pokračovať vo víťaznom ťažení a taktiež chceli odohrať ďalší kvalitný prípravný zápas. V úvode stretnutia bolo vidieť snahu zverencov R. Pristacha držať loptu na svojich kopačkách a diktovať tempo hry. Paradoxne do vedenia išli hostia, ktorí po rýchlom protiútoku zakončili svoju akciu otváracím gólom na 0:1. Odpoveď TJ prišla pred polčasovým hvizdom, kedy sa do lopty oprel M. Báleš a stanovil polčasový rezultát na 1:1.

Po zmene strán pokračoval futbal solídnej úrovne, ku ktorej prispeli obe družstvá. Krátko po zahájení druhého polčasu išli hostia opäť do vedenia po strele z hranice pokutového územia, odkiaľ zakončil nikým nekrytý hráč hostí - 1:2. Domáci na nepriaznivý vývoj zareagovali po rohovom kope, po ktorom si hostia strelili gól do vlastnej siete - 2:2. Krátko na to už domáci viedli, o čo sa postaral po peknej, rýchlej akcii domáci útočník T. Rychtárech, ktorý prudkou strelou nedal hosťujúcemu brankárovi šancu - 3:2. Hostia sa usilovali vyrovnať skóre, avšak k vyloženej šanci sa do konca zápasu nedostali. V poslednej desaťminútovke tempo hry opadlo a zápas sa dohrával v priateľskej atmosfére. Na samotnom konci zápasu dal definitívnu podobu výsledku na 4:2 krížnou strelou z vnútra pokutového územia domáci T. Fodrek.

Na zápas si našli cestu tak domáci, ako aj hosťujúci priaznivci, za čo im touto cestou vyslovujeme poďakovanie.

 

TJ INOVEC Trenčianske Jastrabie  4:2  TJ Slovan Neporadza (polčas 1:1)

 

góly TJ: M. Báleš, T. Rychtárech, (vlastný), T. Fodrek

zostava TJ: A. Ondruška - D. Žáček, M. Glasa, J. Koreň, D. Stránsky - M. Báleš, T. Fodrek, M. Matúš, S. Kendrala - T. Rychtárech - B. Koreň

striedali: M. Kyselica, M. Žák, J. Bročko, R. Glasa, J. Boháčik, D. Koreň, A. Tikel

tréner: R. Pristach

Opäť na domácom ihrisku sa predstavíme v nedeľu 19. júla, kedy v rámci prípravy privítame v miestnom derby TJ Družstevník Dubodiel. Čas stretnutia bude upresnený dodatočne.

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.