Choď na obsah Choď na menu

19. 7. 2020

110823550_3186750628058032_1131960755468734165_n.jpg

 

Biskupice (pri Bánovciach nad Bebravou) 18.07.2020 | Naši dorastenci obsadili prvé miesto na turnaji štyroch družstiev, ktorý sa uskutočnil tento víkend na futbalovom ihrisku v Biskupiciach.

Uplynulú sobotu odohralo družstvo dorastu TJ INOVEC dve stretnutia v rámci futbalového turnaja, ktorý sa hral systémom dvoch stretnutí - semifinále, pričom víťazi týchto zápasov sa stretli vo finále turnaja a porazení sa stretli v súboji o konečné tretie miesto. Prvým súperom našich boli Šimonovany, ktoré sme zdolali presvedčivo 6:1. Za TJ INOVEC sa v tomto stretnutí presadil trikrát D. Malec, dva presné zásahy pridal B. Koreň, ktorý už zbiera cenné futbalové skúsenosti v kategórii mužov a šiesty gól strelil S. Redeky. V druhom zápase zvíťazilo domáce družstvo TJ Sokol nad OŠK Bošany a stalo sa tak naším finálovým súperom. Domácim sme však neumožnili stať sa celkovým víťazom turnaja a po góloch D. Maleca a B. Koreňa sme vo finále porazili TJ Sokol po výsledku 2:1. Z celkového triumfu na turnaji sa tak tešili naši chlapci s celkovým skóre 8:2. Tretie miesto obsadilo družstvo OŠK Bošany a štvrtí skončili Šimonovany. Organizátori turnaja udelili aj cenu pre najlepšieho strelca turnaja, ktorým sa stal náš Dávid Malec so štyrmi presnými zásahmi.

Konečné umiestnenie:

1. 
TJ INOVEC Trenčianske Jastrabie 

2. TJ Sokol Biskupice

3. OŠK Bošany

4. TJ Slovan Šimonovany

Víťazná zostava TJ:  Snopek, Laššo, Chrenko, F. Malec, Matúš, D. Malec, Fečo, Sýkora, Redeky, Koreň, Ma. Valach, Mi. Valach, Šebáň, Šudík, Kendrala, Scheer - tréner: A. Koreň

Najlepším strelcom turnaja: Dávid Malec - 4 góly.

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.